WELCOME TO
THE STORY CLUB.
THE PARTY THAT
NEVER STOPS

.

In een intieme hippe clubsfeer genieten van het drinken van een klassieke cocktail of juist een spannende nieuwe mix. The Story Club bied je een mind-blowing live muziek avond met de meest talentvolle artiesten van het moment. In een intieme setting en onder leiding van The Story Club band wordt waanzinnige soul- en funkmuziek ten gehore gebracht. Daarbij worden jouw gasten verwend met fingerlickin’ good food van Oseven.

EDITIES

Na eerdere edities in de Rembrandt Ballroom van het College Hotel Amsterdam, het Koelschip van de Heineken Experience en de rooftop W Lounge van W Hotel Amsterdam groeit onze club elke editie.

Tot nu zijn de volgende artiesten lid van The Story Club. De tot 3FM Serious Talent bekroonde Amber Gomaa, Guus Mulder (finalist van The Voice of Holland 2014), Julia Zahra (“de grote sensatie van The Voice 2013”, aldus het AD), de Belgische soulzanger Nathan Ambach, Jared Grant (halve finalist The Voice of Holland 2016) en Kelvin Muis (kandidaat The Voice of Holland), Kris Rietveld, Ivan Peroti, Chelsea, Dewi Pechler, Andy “Stewlocks” Ninvalle (o.a. bekend van zijn optredens met Candy Dulfer) en de soulsensatie David Dam.

ZAKELIJK

The Story Club exclusief tijdens uw of na uw zakelijk evenement? Ook dat is mogelijk.

The Story Club
Een mind-blowing live muziek avond met de meest talentvolle artiesten. Te boeken als afsluiting van uw zakelijke bijeenkomst of als compleet verzorgt personeelsfeest. Uw gasten genieten van een heerlijke cocktail en worden verwend met fingerlickin’ good food van Oseven. In een intieme setting en onder leiding van The Story Club band wordt waanzinnige soul- en funkmuziek ten gehore gebracht. Een The Story Club bedrijfsevenement begint al bij de originele uitnodiging. Uw medewerkers krijgen een uitnodiging in stijl en zullen uitkijken naar wat zij zullen ervaren als een échte avond uit. Wij zorgen de tot de verbeelding sprekende uitnodiging en u kunt bij ons gebruik maken van onze speciale site voor registratie van genodigden.

The Story Club XL
Voor grote bedrijven, overheidsorganisaties en instellingen biedt The Story Club het concept: CREATE YOUR OWN PARTY! Uw gasten worden ontvangen op een exclusieve locatie. Onze hippe of extravagante gastvrouwen ontvangen uw gasten met een welkomstcocktail in een sfeervolle loungesetting. Tijdens de avond zullen uw gasten zich vermaken in de Dance Club (Dj’s), het Casino, de Cocktailbar en natuurlijk The Story Club live music club! Een dresscode is geen must maar het advies om casual chique gekleed te gaan maakt het plaatje van de avond wel compleet! The Story Club kunt u boeken op een aantal geselecteerde exclusieve locaties door heel Nederland.

CONTACT

Heeft u vragen over The Story Club, laat het ons weten.
U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)30 30 50 300 of via het onderstaande contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk!

Contact Us

Particulier     Zakelijk    
The Story Club The Story Club The Story Club