Direct een offerte aanvragen

Other venues in the Limburg & Noord-Brabant area

Please click on the venue for more information. 

We are working very hard on translating this page for you. Since there is so much information we like to share, this might take a while. In the mean time please contact us with any questions on any of these venues, we are sure we can find the right place for you

 

Koekbouw - Veghel

De Koekbouw in Veghel is een industriële evenementenlocatie die de perfecte uitvalsbasis is voor jouw toonaangevende evenement. De grove muren, originele vloeren en authentieke fabriekslampen geven een rauwe uitstraling aan de ruimte. De negentig jaar oude mengvoederfabriek is een bijzondere locatie met een rijke historie. Het is een origineel en inspirerend decor voor je evenement. De Koekbouw laat een imponerende, onwisbare indruk achter bij je gasten.

Meer weten? Bel 010-452877 of mail: info@oseven.com

CHV Noordkade - Veghel

Centraal gelegen in Brabant vindt u deze industriële, breed inzetbare evenementen­locatie, gelegen aan de CHV Noordkade in Veghel. Er zijn diverse ruimtes te huur die het perfecte decor zijn voor een congres, beurs, diner, borrel of bedrijfsfeest. De locaties hebben een robuuste uitstraling. De originele elementen zoals de ongepolijste muren en dakconstructies zijn in tact gebleven tijdens de renovatie. De locaties voldoen aan de eisen van nu, maar nemen u mee naar de geschiedenis.

Meer weten? Bel 010-452877 of mail: info@oseven.com

MECC Maastricht

Bedrijfsevenementen
Het MECC biedt ongekende mogelijkheden voor zakelijke ontmoetingen en succesvolle (bedrijfs)evenementen. Alles kan in het MECC onder één dak plaatsvinden: feesten, eten & drinken, overnachten, een expositie, een congres, vieren van een jubileum… En dat allemaal op loopafstand van Maastricht, een van de meest authentieke en sfeervolle steden van Europa.

Internationale toplocatie
Congresorganisatoren kiezen steeds vaker voor het centraal gelegen Maastricht als locatie voor hun congres. In de wereldranglijst van de International Congress and Convention Association (ICCA) staat Maastricht & regio in de top 100 van meest populaire internationale non-corporate congressen. Maastricht prijkt na Amsterdam en Rotterdam als derde Nederlandse stad op de ranglijst en laat wereldsteden als Las Vegas, Florence en Los Angeles achter zich.

Samenwerking universiteiten
Door de intensieve samenwerking met onder meer Maastricht Health Campus, Academisch Ziekenhuis Maastricht (azM), Universiteit Maastricht en Maastricht Convention Bureau is MECC Maastricht leading in (meerdaagse, internationale) medische congressenMeer weten? Bel 010-452877 of mail: info@oseven.com

1931 + Brabanthallen - Den Bosch

In 1931 opende 's-Hertogenbosch het eerste, geheel overdekte en afgesloten veemarktcomplex van Nederland. Het gebouw is zó bijzonder dat het op de lijst rijksmonumenten staat. Jaren achtereen wisselden hier koeien en kalveren van eigenaar, nu gebeurt dat met kennis en kunde. De runderhal van toen is nu een geavanceerde congres- en evenementenlocatie, dat modern comfort mixt met een authentiek karakter. 1931, de gastvrije en authentieke congres- en evenementenlocatie van Zuid-Nederland, ligt aan Brabanthallen 's-Hertogenbosch, op een steenworp afstand van de historische binnenstad.

De multifunctionele congreszalen zijn ideaal voor de meest uiteenlopende evenementen. Binnen een handomdraai wordt van de drie congreszalen één zaal van 2.743 m² gemaakt. Hiermee biedt 1931 Congrescentrum je een prachtige evenementenlocatie, voorzien van vloerbedekking en alle moderne faciliteiten.

Combinaties met Brabanthallen 's-Hertogenbosch Het is tevens mogelijk om je evenement te combineren met het naastgelegen Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Wat dacht je van een beurs in Brabanthallen 's-Hertogenbosch met aansluitend een congres in 1931? De mogelijkheden zijn dankzij de flexibiliteit en multifunctionaliteit van alle ruimten ongekend. Ook voor personeelsfeesten, relatie-evenementen en productpresentaties is 1931 een geschikte locatie.

Meer weten? Bel 010-452877 of mail: info@oseven.com

 

 

Toch liever in een andere regio? Ga naar locaties in: Amsterdam en omgeving, Rotterdam en omgeving, Den Haag en omgeving, Utrecht en omgeving en de rest van Nederland.